Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Verslag van New York's Moreslid

Thursday, 13 Sep 2001 door Danny

New York,

Ondanks de vreselijke gebeurtenissen in de Verenigde Staten eergisteren gaat het met Moreslid S., die in New York woont en werkt, goed. Uw verslaggever heeft gisternacht een e-mail van hem ontvangen. Alle internationale lijnen zijn nog steeds vreselijk overbelast.

Gelukkig heeft onze vriend de hele tragedie slechts vanuit de verte meegemaakt en zijn al zijn vrienden OK. Ook zijn huis staat er nog en heeft geen rookschade opgelopen. Het uitzicht vanaf zijn dak is nog steeds wel dramatisch: niet alleen nog steeds (26 uur na de klap) een grote rookkolom, maar vooral een groot gapend gat in de skyline; vanaf vele plekken in de stad (Times Square, Broadway, SoHo) vult een enge leegte de blik zuidwaarts.

Op dit moment is het erg rustig in de stad, de meeste mensen verwerken nu de tragiek en de angst en het leven komt langzaam weer op gang. Wel maakt hij zich zorgen over de represailles die de US zullen gaan plegen. De president zal het er niet bij laten zitten.

Succes en sterkte !


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: