Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Bestuur Taste is Oranje tafel zat !

Monday, 08 Oct 2001 door Danny

Enschede,

Het nieuwe bestuur van ASV Taste is de Oranje geschilderde tafel zat. De tafel werd op 7 augustus van dit jaar Oranje geschilderd door een aantal Leeden van het genootschap.

Dit gebeurde als reactie op uitlatingen van het inmiddels oude bestuur van Taste. De schilders werd namelijk door dat bestuur verweten alleen aandacht te hebben voor het opknappen van de Bastet biljarttafel. Onder het motto "jullie kunnen onze tafel ook wel eens onder handen nemen" pakten de schilders daadwerkelijk de verfkwasten, nadat het bestuur even tijdelijk het pand had verlaten.

Het nieuwe bestuur heeft nu een kleine twee maanden tegen de Oranje tafel aangekeken en zijn van plan, zodra de agenda het toelaat, de tafel weer in orginele staat terug te brengen. Overigens wordt ook de kleur groen als optie genoemd.

Gezien de werkdruk van het bestuur is de verwachting, dat de tafel voorlopig nog wel even Oranje zal blijven. De bestuurstafel van ASV Taste bevindt zich in de bestuurskamer van societeit Antigoon, maar is voor zover bekend nog nooit op deze manier doelwit geweest. De schilders van de bestuurstafel werden destijds niet geschorst.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: