Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Oranje Draek gaat concurrentie aan met ius.org !

Tuesday, 09 Oct 2001 door Danny

Enschede,

Het maandelijkse blad de "Oranje Draek" van Moresgenootschap Ius Sanctus heeft de aanval op www.ius.org geopend. Het vlugschrift dat door een aantal Leeden van het genootschap wordt gemaakt steekt in een aparte kolom de draak met de website van het genootschap, dat door andere Leeden van het genootschap wordt gemaakt.

Het is bijna onzichtbaar, maar op de laatste bladzijde van het boekwerkje is onder de kop "Persbericht" de volgende tekst geplaatst: "Het laatste nieuws op www.ius.org ? of in de Oranje Draek...u bepaalt het !"

De redactieleeden van de website laten in een eerste reactie weten blij te zijn met de concurrentie, maar niet bang te zijn voor de uitlatingen van de redactie van de Oranje Draek. Het laatste nieuws over Ius Sanctus is immers dagelijks te lezen op de druk bezochte site.

De Oranje Draek is vandaag weer uitgebracht en verspreid onder de Leeden van het genootschap. In deze "Draek" aandacht voor de Jaarvergadering van Ius Sanctus, een paar weken geleden in het zuiden des lands, door middel van een zevental foto's. Verder aandacht voor de nieuwe periode der Toetsing en Beoordeling die op 16 oktober van start gaat, de Mores Snow Show en terug in de tijd met deze keer een verhaal over de periode van Moreslid van der Riet.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: