Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


MIS feestavond voor Oranjevereniging Enschede !

Tuesday, 09 Oct 2001 door Danny

Enschede,

Moresgenootschap Ius Sanctus gaat een feestavond organiseren in Sociëteit Antigoon voor de Oranjevereniging van Enschede. Dat is één van de belangrijkste uitkomsten van een vergadering tussen Leeden van het genootschap en de Oranjeclub gisteravond.

De toekomstige Magistraat en uw verslaggever hebben in een drie uur durend overleg met de vereniging over samenwerking gepraat. Zo staan in de nabije toekomst een aantal belangrijke activiteiten op stapel waaronder een grote publicitaire actie. Daarnaast zal het genootschap in een vijftal pagina's in het boekje van de vereniging voorgesteld gaan worden aan de Leeden van de Enschedese Oranjevereniging.

Om elkaar beter te leren kennen heeft de toekomstige Magistraat het bestuur van de Oranjevereniging op Vrijdag 23 november uitgenodigd voor een bezoek aan Sociëteit Antigoon. Dit voorstel werd bijzonder positief ontvangen. Die avond zal de Hooghe Raad en de andere Leeden van het genootschap eventuele ideeën met het bestuur uitwisselen. De feestavond begint om 20.00 uur.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: