Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Bezoek aan de burgelijkheid

Monday, 15 Oct 2001 door Danny

Van onzer correspondent Henrik N.

Hoofddorp (Haarlemmermeer),

Gisteravond heeft Moreslid Sander de B. in één van de
mooiste voorbeelden van Vinex bouwen, zijn verjaardag gevierd. Ook Ius
Sanctus was met een afvaardiging aanwezig.

Nog half bekomen van de AV van vrijdag gingen vanuit Enschede drie Heeren, namelijk Henrik N., Peter den B en Sven S. met de grote gele taxi naar Schiphol alwaar overgestapt moest worden. Na een helaas mislukte ode aan Luuk V. op een GSM van 12m hoog, arriveerde de bus naar de burgelijkheid.

In Hoofddorp werden zij door de vriendelijke buschauffeur in de "bossen" gedropt en gingen ze op zoek naar de woning van de B. Al snel werd de locatie gevonden en groot was de verbazing dat Wouter van A. welke een aantal uren eerder door de heeren telefonisch op dezelfde bus was gezet, nog niet van de partij was. Wel troffen zij een aantal Heeren van Jong Ius (def Spit / Veenbaas) namelijk Jos E., Rik van B, Stefan van der R. en Siert W. aan. Na ongeveer een half uur betrad ook Wouter van A. het feestje.

De B. had voor diverse hapjes en drankjes gezorgd en naast de Heeren van Mores waren er vele andere gasten. De Heeren genoten van de heerlijke biertjes en werd er weer veel bijgepraat over elkaars bezigheden. Op een gegeven moment was het tijd om te intergreren en onder leiding van Siert W. kwamen de beide groepen helaas niet dichterbij elkander.

Rond vieren was het gezelschap uitgedund tot leden van Mores en begonnen de eerste tekenen van de AV zichtbaar te worden. Sommige mensen dachten hier anders over, want om 9.15 waren de heeren S. en van A. alweer enthousiast wakker en moesten helaas afscheid nemen. De rest volgde in de loop van de ochtend.

Het was een enerverende avond...


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: