Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Opdracht voor kandidaten Mores via website !

Thursday, 18 Oct 2001 door Danny

Enschede,

De Magistraat van Moresgenootschap Ius Sanctus heeft in al zijn wijsheid besloten opdrachten via www.ius.org te gaan verstrekken voor de kandidaten van Mores. De nieuwe Magistraat heeft hiertoe besloten om het gebruik van de website onder de eventueel nieuwe Leeden te stimuleren.

Na geheim overleg gisteravond heeft uw verslaggever in een persoonlijke mail van de Magistraat toestemming gekregen om een (spontane) opdracht voor de nieuwelingen bekend te maken: Om de kandidaten wat meer "ballen" te geven wil de Magistraat dat de kandidaten vanavond op de kroeg verschijnen met een Oranje bal. Deze bal moet tevens voorzien zijn van alle handtekeningen van de kandidaten. Bij de overhandiging van de bal aan de Magistraat moeten zij een boeiend en enerverend verhaal vertellen. De overhandiging dient om half elf precies plaats te vinden.

Overigens zijn de kandidaten niet op de hoogte gebracht van deze opdracht. Zij zullen er zelf achter moeten zien te komen dat deze opdracht voor vanavond via de website is verstrekt. Vanavond zal duidelijk worden of de kandidaten de website lezen en of zij aan hun verplichtingen hebben voldaan. Uw verslaggever zal u op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen en gebeurtenissen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: