Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Geruchten: Calamiteitencommissie ook in Finland ?

Thursday, 25 Oct 2001 door Danny

Enschede,

De Calamiteitencommissie van Moresgenootschap Ius Sanctus gaat wellicht verder uitbreiden. Dat heeft uw verslaggever gisteravond via nieuwe communicatiemiddelen vernomen.

De Calamiteitencommissie MIS heeft nu één hoofdkantoor in Enschede en drie subkantoren, de Meern, New York en een geheime locatie in Oostenrijk. Uit geheime informatie blijkt dat de Calamiteitencommissie wellicht een nieuw kantoor gaat krijgen in Finland. Wie daar de leiding over gaat krijgen is nog niet duidelijk. Het is de bedoeling dat het nieuwe hoofd, de Scandinavische landen onder zijn hoede gaat nemen.

Ook is nog niet duidelijk wanneer de uitbreiding definitief een feit is. Navraag bij de andere calamiteitenhoofden leverde vooralsnog niets op. Ook het hoofd van de Calamiteitencommissie MIS / Algemeen in Enschede wil niets kwijt. "Als er iets te melden valt gebeurt dat zeker niet via de pers. Gebruikelijk binnen onze commissie is dat eerst de commissieleeden op de hoogte worden gebracht van eventueel nieuwe ontwikkelingen" aldus het hoofd algemeen.

De Calamiteitencommissie werd in februari van dit jaar opgericht en heeft inmiddels al een aantal ernstige problemen weten op te lossen. Uw verslaggever blijft de ontwikkelingen volgen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: