Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Prinsese Annette verwacht kind

Saturday, 10 Nov 2001 door Danny

Den Haag,

Prinses Annette (29), de echtgenote van prins Bernhard junior (31), is zwanger. Het paar verwacht zijn eerste kind begin mei.

Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst gisteren meegedeeld. Het in Amsterdam wonende paar trouwde op 6 en 8 juli vorig jaar in Utrecht. Het stel woonde toen al langdurig samen op een woonboot in Amsterdam.

Prins Bernhard Lucas Emmanuel van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven is de tweede zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven. Hij geldt als een geslaagd internet-zakenman. Hij vervult zelden openbare verplichtingen, want hij geeft er de voorkeur aan zijn eigen leven te leiden. Wel verschijnt hij trouw op Koninginnedag. Hij is nu nog lid van het Koninklijk Huis, net als zijn vrouw, maar dat komt te vervallen als Willem-Alexander de troon bestijgt.

Bernhards als Annette Sekrève geboren echtgenote werd 29 jaar geleden geboren in Den Haag. Ze werkt als psychologe bij de Belastingdienst in Amsterdam.

Meer informatie op www.koninklijkhuis.nl en www.ad.nl.

(Bron: Algemeen Dagblad)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: