Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Mores keurig gekleed; slechts één waarschuwing

Friday, 16 Nov 2001 door Danny

Enschede,

Opvallend veel correct geklede Leeden gisteravond in Antigoon. Alle aanwezige Moresleeden hadden zich naar aanleiding van het bericht gisteren op deze site zich in hun beste jasje gehesen.

Ruim twintig Moresleeden waren gisteren in de kroeg die, op één na, hun beste jasjes hadden aangetrokken. Er waren dan ook geen gaten te bekennen, geen knopen die ontbraken en alle jasje waren keurig voorzien van een mooi rugpand. Daarnaast viel het uw verslaggever op dat veel Moresleeden voor het zeilstrikje en de oude oranje zeildas hadden gekozen. Ook de Kandidaten waren correct gekleed en droegen een grote Oranje bloem op hun jasje. Ondanks de HR-gesprekken heeft de Magistraat het volste vertrouwen in een goede afloop van de kandidaatsperiode.

Overigens was er nog wel wat commotie ontstaan over de “kledingcontrole” aankondiging van de Magistraat, omdat hij immers zelf de afgelopen week in Antigoon gesignaleerd was met een niet correct jasje. Van dat jasje ontbraken de knopen en de revers. Volgens de Magistraat was dat tijdens een heftige braspartij gebeurd in Eindhoven, ter verdediging van de eer van het genootschap, waarbij de andere partij zijn jasje had stukgescheurd. Desalniettemin zag het jasje van de andere partij er nog erger uit aldus de Magistraat. Gelukkig was de Magistraat gisteravond weer voorzien van een correct jasje en kon hij zijn inspectie uitvoeren.

Het werd uiteindelijk dan ook een rustige kledingcontrole. Slechts één Moreslid kreeg van de Magistraat een waarschuwing, omdat zijn jasje geen gaten vertoonde, maar omdat het zelfs helemaal gescheurd was. “Een vod”aldus de Magistraat die niet meer commentaar dan dat wenste te geven op het jasje. Hopelijk is dat jasje voor de eerst volgende keer weer gerepareerd, zodat er geen rechtszaak gevoerd hoeft te worden.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: