Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Magistraat in geheim bezig met voorbereidingen

Tuesday, 11 Dec 2001 door Danny

Enschede,

De Magistraat van Moresgenootschap Ius Sanctus heeft in het geheim voorbereidingen getroffen voor de almanakbijdrage van volgend jaar. Deze bijdrage, die in ieder geval bestaat uit een foto van alle Leeden van het genootschap, moet zo bijzonder en speciaal worden dat er nu al voorbereidingen voor worden getroffen.

Wat het precies gaat worden wilde de Magistraat nog niet zeggen, maar hij kwam op het idee na het zien van een artikel in de Volkskrant van de afgelopen week. “Het artikel was zo fascinerend en interessant dat ik meteen aan Ius Sanctus moest denken” aldus de Magistraat. De bedoeling is in ieder geval, dat alle Leeden van het genootschap betrokken worden bij het maken van deze bijzondere foto. “Dat zal nog een hele klus worden om iedereen bij elkaar te krijgen, maar als het lukt hebben we iets heel bijzonders in handen” aldus de jonge en enthousiaste Magistraat. Overigens zal het maken van de foto zal wel een hele dag in beslag gaan nemen”

Wanneer het genootschap iets gaat merken van de voorbereidingen wilde de Magistraat niet zeggen. “Even geduld, zoiets kost nu eenmaal tijd en de almanak is in principe nog ver weg”. De almanak van ASV Taste wordt in de Diesweek in november uitgereikt, de deadline ligt een paar maanden daarvoor. De Leeden van het genootschap zullen voor die tijd een uitnodiging van de Hooghe Raad krijgen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: