Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Kerstdiner MIS succesvol

Thursday, 20 Dec 2001 door Danny

Enschede,

Het traditionele kerstdiner van Moresgenootschap Ius Sanctus is gisteravond naar volle tevredenheid verlopen. Rond half acht verzamelde rond de veertien personen in een eetcafé in Enschede. Daarbij viel op dat het traditionele kerstdiner vanaf dit jaar een nieuwe traditie kent. Alle Moresleden waren namelijk behoorlijk opgedoft en enkele hadden zelfs hun rokkostuum aangetrokken. Uiteraard allen voorzien van Oranjegekleurde attributen en kledingstukken.

Ondanks het feit dat het eten niet al te best was, veel rijst, weinig smaak, maakte het bier veel goed. Opvallend was dat aan het einde van de avond de oudere Moresleeden van actief Ius Sanctus overbleven, terwijl de broekies al weer braaf naar huis waren gegaan, en ik kan u vertellen...het is laat geworden.

Jammer was wel dat uw verslaggever van Moreslid Peter! niet meer in het Gat bier mocht drinken. Gezien het resultaat vanmorgen bij de groenlicht vergadering van uw verslaggever was dat eigenlijk ook maar goed ook. Het had niet veel later moeten worden. Desalniettemin een geslaagde avond, een leuk ‘P”feest en voor herhaling vatbaar.

Moreslid Volleberg heeft aan de aanwezigen toegezegd de organisatie van het kerstdiner voor volgend jaar te gaan regelen. Uiteraard op de laatste woensdag voor de kerst. Overigens heeft uw verslaggever met het behalen van zijn ‘P’ al zijn vakken afgerond en kunnen de Leeden van het genootschap een dezer dagen een uitnodiging voor het afstudeerfeest in Januari verwachten.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: