Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Magistraat op Radio Oost; geluidsfragment op internet !

Friday, 21 Dec 2001 door Danny

Enschede,

De Magistraat van Moresgenootschap Ius Sanctus is vanmiddag door een verslaggeefster van de regionale omroep voor Overijssel, Radio Oost geïnterviewd in het kader van "Ius goes to Trouwfeest". De actie, die tijdens het tradtionele kerstdiner van het genootschap is ontstaan,is daarmee officieel begonnen.

Zo'n tien Leeden van het genootschap hebben zich vanmiddag met hun beste beentje voorgezet om het interview met de Magistraat op te "leuken". Traditioneel werd er weer gezongen en uiteraard op een toepasselijke manier afgesloten. Het interview wordt zaterdagochtend tussen 0700 en 0800 uur uitgezonden in de nieuwsuitzending van Radio Oost.

Uit betrouwbare bron weet uw verslaggever dat deze zaterdagochtenduitzendingen zeer goed beluisterd worden. Wel is het nieuws inmiddels al op de teletekstpagina's en internetpagina's van Radio Oost gezet.(www.rtvoost.nl)

DAARNAAST IS OP DE INTERNETPAGINA VAN DE REGIONALE OMROEP HET RADIOINTERVIEW ALVAST TE BELUISTEREN ! Waarschijnlijk zal dit radiofragment de gehele zaterdag op de pagina's blijven staan.

Hieronder de tekst die te vinden is op de pagina's van RTV Oost:

Studenten willen naar Arena-feest

Studentenvereniging Ius Sanctus uit Enschede wil alle kaarten opkopen, die gemeenten niet gebruiken voor het Oranjefeest op 2 februari in de Amsterdam Arena.

Oranjegezind. Zo noemen ze zich: de leden van studentenvereniging Ius Sanctus uit Enschede. Daarom zijn ze verbaasd en teleurgesteld dat ze geen kaarten hebben gekregen voor het Oranjefeest in de Arena in Amsterdam. Op de avond voor het huwelijk van kroonprins Willem-Alexander en zijn Argentijnse bruid Máxima treden grote artiesten op in de Arena.

Alle gemeenten in Nederland hebben een aantal kaarten gekregen voor het feest. Ius Sanctus wil de kaarten die niet gebruikt worden opkopen. De studenten denken dat meerdere Nederlanders wel naar het feest toewillen. Hoe oranjegezind de studentenvereniging is laten studenten blijken in de volgende bijdrage: (zie rtvoost.nl red.)



Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: