Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


MIS groet prinselijk paar

Sunday, 30 Dec 2001 door Danny

Enschede,

Moresgenootschap Ius Sanctus heeft gistermiddag meegedaan aan de televisieopname voor het programma "Overijssel groet het prinselijk paar" van de regionale omroep RTV Oost. In het programma, dat speciaal voor Willem Alexander en Maxima wordt gemaakt, kunnen inwoners van Overijsselse steden op straat plaats nemen op een gouden troon en het aanstaande bruidspaar feliciteren via de TV. Ook kunnen ze een persoonlijke wens uitspreken of nuttige tips geven.

Het genootschap is hiervoor speciaal benaderd. Gezien de tijd van het jaar ging een klein groepje van vijf Moresleden naar het "Ei van Ko" waar de set was opgebouwd. Moreslid van der Veen was goed voorbereid en had een boodschap van veertig seconden in elkaar gezet. Terwijl hij plaats nam op de Gouden Troon gingen de overige vier leeden naast hem staan... de TV-opname kon beginnen.

Mevr. Boes van de Oranjevereniging, die ook aanwezig was stond te glunderen, bij het zien van de Leeden van Mores en wist het gezelschap op een aangename manier te verrassen. Na de opname werd het rood-wit-blauwe strikje van uw verslaggever aan de presentator van het programma overhandigd. Het oranje strikje dat hij om had was namelijk in zeer slechte staat en dat kan natuurlijk niet. Bij de volgende opnames in Overijssel zal hij dan ook het Moresstrikje dragen.

Het programma is vanaf morgen elke dag te zien op TV Oost om 18.54 uur, 20.54 uur en om 22.54 uur. Komende week zijn de televisieopnamen in Deventer te zien. Vanaf 7 januari tot en met 11 januari, de hele week Enschede, met op één van die dagen Moresgenootschap Ius Sanctus.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: