Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


'Willem-Alexander en Maxima in St. Moritz'

Tuesday, 05 Feb 2002 door Wel

ST. MORITZ,

Kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima verblijven in het Zwitserse plaatsje St. Moritz in de villa van de onlangs overleden biermagnaat Freddie Heineken. Dat heeft de Zwitserse krant Blick dinsdag gemeld.

Volgens de krant wordt het afgelegen chalet zwaar bewaakt. Zelfs in vogelhuisjes zitten bewakingscamera's verstopt. In de stervormig aangelegde villa heeft het paar gezelschap van enkele tientallen medewerkers.

Het prinselijk paar is zondagavond na aankomst op het vliegveld Kloten bij Zürich met geblindeerde auto's naar het skioord St. Moritz gereden. De volgende dag stonden ze al op de ski's, aldus Blick. Op de piste wordt het paar afgeschermd door 'krachtige mannen in donkerblauwe skipakken'. Desondanks zijn ze herkend door andere skiërs.

Tussen het koninklijk huis en de familie Heineken bestaat al jaren een warme relatie. Koningin Beatrix maakte voor haar vakantie ook al eerder gebruik van het jacht Something Cool van Heineken. De koninklijke familie ontbrak begin januari op de begrafenis van Heineken maar stuurde wel een rouwkrans.

Bron: ANP


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: