Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Sander de B. opvolger van Bastiaan K.

Monday, 11 Mar 2002 door Sven

Na het roemruchte incident van Bastiaan K. is er een Moreslid opnieuw gecrashd. Bastiaan K. heeft in een ver verleden met een huurauto met daarin hijzelf, Jos E. en horrorlichaam Frank E. een boom geprobeerd om te halen. Dat is toentertijd jammer genoeg mislukt. Het enige wat wel gelukt is om een mooi deuk in de auto te krijgen.

Jos E. heeft een aantal jaren hetzelfde geprobeerd. Hij reed met zijn auto op de snelweg. Op een klaverblad vergat hij de middelpuntzoekende kracht en weigerde af te remmen in de bocht. En het asfalt houdt een keer op en dan begint de bosrijke omgeving met die vervelende verticale stukken hout. Dat was voor Jos E. het einde van de auto, maar gelukkig kwam hij er zonder ernstige schrammen van af.

Na deze twee opmerkelijke incidenten heeft er afgelopen weekend weer een Moreslid een auto gesloopt. Sander de B. reed in de auto van zijn nieuwe vriendin en vond het nodig om de kreukelzone van de auto te testen. Deze werkten prima, niemand is gewond geraakt, maar de auto heeft het niet gered. Gelukkig voor Sander de B. was het niet zijn eigen auto en kon hij vanochtend gewoon in zijn eigen auto naar het werk.

Precieze details zijn niet bekend bij uw verslaggever. Het verhaal kan verschillen met de waarheid.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: