Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Bierconsumptie tijdens Mores Snow Show

Wednesday, 13 Mar 2002 door Sven

van onze verslaggever Hilco

Ik heb een grafiekje gemaakt van de consumpties gedaan door de aanwezige Leeden & Aanhang in 'La Grotte du Yeti', tijdens de 'Mores Snowshow Risoul 2002'. Dit met onze algemene VIP pas. Helaas moeten we constateren dat de consumptie van bier, naarmate de week vorderde, drastisch daalde. Hier zijn meerdere oorzaken voor aan te wijzen, zoals daar zijn:

1. De griep ofwel verkoudheid onder veel van de Leeden & Aanhang (kennelijke bron van dit kwaad: PP van PdB).
2. Bier dat voor Amstel door moest gaan, maar dat soms net zo troebel was als het zicht op een goede kroegavond op Antigoon hoort te zijn kennelijke bron van dit kwaad: niet doorspoelen van leidingen door personeel, of anders met water dat we nog niet aan de honden in Roemenie zouden geven).
3. De Apres Ski cultuur aldaar lag de Leeden & Aanhang niet zo. (kennelijke bron van dit kwaad: piepeltjes die denken dat ze naar de diskoteek gaan en dus niet voor elven 's avonds aanwezig mogen zijn).

Dit alles gezegd spreek ik de hoop uit dat dit geenszins een voorteken zal zijn voor de mate van het drinken van bier en dus vertier tijdens het zeilen.

Hilco Klinkert.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: