Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


HO: omhoog of omlaag

Wednesday, 20 Mar 2002 door Sven

Van onze kritische verslaggever: Arjan

Onlangs is de commissie HO (Hits Omhoog) opgericht. De commissie zou voor meer publiciteit en bekendheid van de Moreswebzijde gaan zorgen. Twee dagen voor de oprichting van commissie HO was er een piek van 329 pageviews op één dag. Er zouden meer bezoekers op de Moreswebzijde komen zodat het bereiken van een nieuw record van pageviews per dag gehaald zou kunnen worden. Commissie HO wilde meerdere acties gaan bedenken om mensen regelmatig naar de site te lokken en een hoog aantal bezoekers te krijgen, per slot van rekening wordt de site dagelijks voorzien van het laatste nieuws.

In de loop van die week zouden de commissieleden van commissie HO bij elkaar komen om een campagneplan te bedenken om de hits op www.ius.org verder omhoog te krijgen. Hiervan is nooit kenbaar gemaakt of dit het geval is geweest en of er destijds plannen zijn gemaakt.

Nu, na een tweetal weken, blijkt dat vanaf het moment dat commissie HO zich heeft opgericht, 8 maart, het aantal pageviews alleen maar is gedaald. Waar is dit aan te wijten en wat gaat eraan gebeuren?



De vraag is dan natuurlijk ook of de commissie HO misschien niet het doel heeft om de hits omhoog te krijgen, maar juist af te laten nemen. Misschien staat HO wel voor “Hits Omlaag”. Het is dus de vraag of de commissie nog langer gesteund moet worden of dat er een tegenoffensief moet begonnen worden.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: