Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Officiële verklaring terugkeer prinselijk paar

Wednesday, 08 May 2002 door Danny

Willemstad,

Prins van Oranje:

U zult heel goed begrijpen dat wij, mijn vrouw en ik, nog steeds diep geschokt zijn door wat er gisteren in Nederland gebeurd is. Allereerst willen ook wij ons medeleven betuigen met de nabestaanden en dierbaren van de heer Pim Fortuyn. De aanslag van gisteren is een grote klap voor alles waar wij voor staan in het Koninkrijk der Nederlanden. En nogmaals, wij kunnen het nog steeds niet bevatten. We hebben daarom in goed overleg met de Gouverneurs van de Nederlandse Antillen en Aruba en minister-president Kok besloten om terug te gaan naar Nederland, omdat onder de gegeven omstandigheden een reis hier niet goed mogelijk is. Op de terugreis gaan we naar Aruba om daar kennis te maken met de Gouverneur, Parlement en Regering.

Prinses Máxima:
We willen de mensen in de Antillen en in Aruba bedanken voor alle inspanningen die ze hebben verzet om het bezoek mogelijk te maken. We realiseren ons dat de teleurstelling groot zal zijn, maar we beloven het: we komen terug.

(Bron: RVD)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: