Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Prinses Margriet en van Vollenhove naar Canada

Wednesday, 08 May 2002 door Danny

Ottawa / Amsterdam,

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en mr. Pieter van Vollenhoven wonen tot en met zondag 12 mei 2002, op uitnodiging van de Canadese regering, het 50e jubileum bij van het Canadian Tulip Festival in Ottawa.

Het paar is uitgenodigd door de Canadese regering, vanwege de rol die Canada tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft gespeeld bij de bevrijding van Nederland. Op het programma van het bezoek staan onder andere een kranslegging bij het Monument van de Onbekende Soldaat en een bijeenkomst met Veteranen.

Het bezoek aan het 50e jubileum van het Canadian Tulip Festival in Ottawa wordt wel aangepast vanwege de gebeurtenissen in Nederland. Het diner van Hare Majesteit de Koningin voor het Corps Diplomatique vanavond in het Koninklijk Paleis in Amsterdam gaat vanwege de gebeurtenissen niet door.

(Bron RVD)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: