Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Dies Activiteit

Tuesday, 28 May 2002 door Sven

Van onze verslaggever Arjan

Maandag 21 mei was het dan zover. De 11e dies van ons genootschap. Na een jaar vol activiteiten omtrent het lustrum werd er dan na de op de valreep in het lustrum vallende BBQ een activiteit georganiseerd. Het programma bestond uit drie delen:
Bowlen
Eten
Discussiėren op de kroeg

Miracle Planet
Nog steeds worden deze banen van stroom voorzien en dus met de trein erheen. De opkomst op deze te gekke activiteit was groots. Joen (organisator), Peter (altijd in lange broek), Sven (Maggi), Henrik (te laat), Koen (petje), Hilco (zoals gewoonlijk een groene en een rode sok) en Arjan (te dikke vingers voor een bowlingbal) staken hun vingers in de bowlingballen en begonnen aan wat een prachtige middag werd. Na een aantal bieren en een uur bowlen verder, waarin een audentisclubje naast ons de bowlingbaan probeerde te slopen, werd duidelijk wie de meest gracieuze bowler was. Koen heeft zichzelf een geweldige techniek aangeleerd met het uitsteken van handen en benen alle kanten op waar ze niet horen dat daar zeker kerels voor gaan vallen. Peter was de grootste topper, de grootste snelheid aan de bal en dan ook nog de meeste pins omgooien.

Na te zijn uitgeput op de bowlingbaan zijn we teruggetogen naar Enschede, waar we de traditie van het kerstdiner hebben voortgezet. Pizzaria Pinokkio werd verblijdt met een bezoekje van het genootschap. Na wat af- en bijvallers kon de maaltijd beginnen met 10 Moresleeden rond de tafel. Gesprekken waren er nauwelijks; belangrijkste reden waren hormonen & warm weer. Dat laatste had als gevolg dat het vrouwelijk schoon zich liet zien en dat het eerste bij de Heeren opspeelde. Er werd veel gekeken en gefantaseerd. Ondertussen werd nog geprobeerd de 16-jarige serveerster te strikken om als gala-date van Mark mee naar het Taste-gala te gaan. Helaas is dit mislukt.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: