Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Secretarisfunctie blijft binnen Ius

Wednesday, 12 Jun 2002 door Wel

Enschede,

Vanavond vindt er een Algemene Ledenvergadering van A.S.V. Taste plaats waar onder andere de verkiezing van het kandidaat-bestuur 02/03 op de agenda staat. Zoals het er nu naar uitziet blijft de secretarisfunctie van de vereniging in handen van het Moresgenootschap.

De huidige secretaris Jochem S. heeft in Mark S. zijn ideale opvolger gevonden. Mark S. heeft zijn belangstelling voor het voorzitterschap van de vereniging de laatste weken niet onder stoelen of banken gestoken, maar moest na overleg met zijn mede K-KBers toch genoegen nemen met een rol op de achtergrond.

Ius Sanctus heeft de afgelopen jaren wel meer secterarissen afgeleverd. Na de periode dat de vereniging enkel vrouwelijke secretarissen kende, heeft Wouter van A. het spits afgebeten. Daarna volgden Martijn van der V., Peter den B. en dit jaar dus Jochem S.

Mocht er vanavond geen tegenbestuur zijn aangemeld kan Mark beginnen met de voorbereidingen voor een daverend bestuursjaar.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: