Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Inauguratie, Koffiemiddag en Borrel

Wednesday, 11 Sep 2002 door Erik

Enschede,

Inauguratie:
Gisterenavond vond in de St.-Jacobuskerk de inauguratieplechtigheid van een nieuwe lichting Taste-leden plaats. De secretaris van Taste, Moreslid Sleijser, had alle oorkondes keurig klaarliggen om uitgereikt te worden. Na een toespraak van Dhr. van Aken, Moreslid en voorzitter van LBE, namen de nieuwe leden een slok uit de fles van Antigoon en namen ze de oorkonde in ontvangst. Hierna ging iedereen naar societeit Antigoon om het feest aldaar voort te zetten. Vele Moresleeden waren deze avond aanwezig en zorgden dan ook voor een uitstekende sfeer.

Koffiemiddag:
Vanmiddag was er op Huize Mispoes een spontane koffiemiddag met een aantal Moresleeden. Zeer snel na de uitnodiging waren de Leeden aanwezig. Onder het genot van de koffie werd er tussen de Moresmannen de afgelopen avond en nacht geevalueerd en werd er uitgekeken naar de borrel die morgen plaatsvindt.

Borrel:
Morgen zal het Moresgenootschap een kandidaat-kandidaatborrel organiseren op het dakterras van het huis van Moreslid van Oosterhout. Alle praktische zaken zijn geregeld en morgenavond kan het allemaal dan ook losbarsten. De Leeden van het genootschap kijken er naar uit.
Een verslag van deze borrel zal vrijdag op de website gepubliceerd worden.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: