Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Mores bezoekt Nijmegen

Wednesday, 02 Oct 2002 door Sven

Ovum Novum zal hedenavond verblijdt worden met een bezoekje van Ius Sanctus. 10 Leeden zullen zich ophopen in een busje om te bekijken hoe Ovum Novum geëvolueerd is in de afgelopen jaren. Om 8.15 zullen de Leeden zich verzamelen op het oudste en belangrijkste studentenhuis van Enschede. Vanaf daar zal de lange reis van ongeveer anderhalf uur beginnen naar het Nijmeegse land.

Koen v.O. zal trachten de reis tot een goed eind te brengen. Tevens is hij belast met het chauffeuren van de terugreis. Uw verslaggever verwacht dat de terugreis in aantal personen rustiger zal zijn dan de heenreis. Binnen de gelederen van het Genootschap loopt een aantal vrijgezelle heren rond. Toevallig zijn het juist deze heren die mee gaan naar het oestrogeen-paradijs. De wagen zal dan vanavond ook afgeladen zijn met testoron.

Op het bij de Leeden bekende nummer van de Magistraat kan vanaf vanavond 8 uur gewed worden op wie van de reizigers achterblijft om aldaar óf te Schutten óf daadwerkelijk de liefde te bedrijven. Er kan gewed worden op de volgende personen (achter de betreffende personen staat wat extra info):
Erik (vrijgezel, 24)
Ian (vriendin, 23)
Jochem (vrijgezel, 22)
Joost (vrijgezel, 22)
Koen (vriendin, 22)
Luuk (vriendin, 22)
Mark (vrijgezel, 21, tip!)
Martijn (vriendin, 24)
Reinier (vrijgezel, 21)
Sven (vriendin, 21)

Extra informatie:
Twee weken geleden heeft een lid van Moresgenootschap Ius Sanctus een choker van een damesdispuut weten te bemachtigen. Vanavond zal om 12 uur middernacht dit stuk stof in Nijmegen worden aangeboden aan de rechtmatige eigenaar. Het wordt afwachten of de dames verschijnen…


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: