Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


De nieuwe 'Bijbel'

Saturday, 09 Nov 2002 door Sven

Afgelopen donderdag heeft de heer Jochem S. zijn nieuwst aanwinst aan alle Leeden laten zien. Hij had bij de EersteJaars Commissie het eersejaarssmoelenboek gekocht. Dit voor de luttele prijs van 1 euro. Voor 1 euro weet Jochem precies wie er dit jaar lid zijn geworden van ASV Taste. En wat belangrijker is: hij weet nu welk gezicht bij welke naam hoort en andersom. En dan gaat het bij Jochem niet om de kerels, maar om de eerstejaars dames.

Jochem is namelijk al tijden op zoek naar genegenheid. Afgelopen jaren heeft hij dit bij verschillende vrouwen geprobeerd te krijgen. Tot zijn spijt kreeg hij telkens nul op het rekest. Met de nieuwe aanwas is er weer hoop voor Jochem. Hij geeft zijn hele leven en zijn kroegavonden aan de eerstejaars dames. Nu met het eerstejaarsboekje, door Jochem steevast de 'Bijbel' genoemd, denkt hij zijn kansen te vergroten. Tot heden is het hem nog niet gelukt. Zodra er nieuws is, zal uw verslaggever onmiddelijk bericht geven van dit achtste wereldwonder.

Een jaar geleden stond Jochem ook al in het middelpunt met zijn queeste naar liefde. Uw verslaggever wil iedereen er op wijzen, dat Jochem niet de enige vrijgezel is binnen het Genootschap. Hij is wel diegene die er het meest over praat. Andere vrijgezellen zijn: Erik, Joost, Arjen, Bas, Joen, Mark, Henrik en Reinier.

Dames: heeft u interesse in een van de heren? Neem dan contact op met uw verslaggever en deze zal u raad geven over de te volgen strategie.


(P.S. Voor een klein bedrag kunt u emailadressen en telefoonnummers bij mij kopen)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: