Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Meer Leeden over de wereld

Monday, 18 Nov 2002 door Sven

Uw verslaggever is in zijn vorige verslag niet helemaal compleet geweest. Twee Leeden zijn per ongeluk over het hoofd gezien. Gelukkig is uw verslaggever er op geattendeerd.

De heren om wie het gaan, hebben bij elkaar in huis gewoond en zitten in dezelfde lichting van Ius Sanctus. De één studeert BSK aan de Universiteit Twente en woont tegenwoordig in Hengelo, de ander is nestor van het oudste en belangrijkste studentenhuis van Enschede en studeert CTBK aan de Saxion Hogeschool. Beiden hebben nu internationale plannen en zullen nieuwe dependances van het Genootschap gaan oprichten.

De heren waar uw verslaggever over heeft, zijn Bruce R. en Arjan O.

Bruce R. zal komend voorjaar Nederland verlaten om Azië te verkennen. In het verre oosten zal hij zijn studie afronden. Hopelijk krijgt Ius Sanctus na de zomer van 2003 een uitnodiging van Bruce in de brievenbus om op zijn kosten een mooie borrel te houden.

Arjan O. gaat al eerder het land verlaten. Waarschijnlijk zal hij per 1 februari zijn geluk beproeven bij onze oosterburen. Via zijn huidige werkgever probeert hij een stageplek te regelen bij een grote Duitse multinational. Hij is er zeer over te spreken en heeft er ook alle vertrouwen in. Duitsland is voor Arjan een opstapje. Na zijn stage zal hij vrij direct gaan afstuderen, ook in het buitenland. De planning hiervoor is om een van de landen van het Gemenebest te bezoeken. Het vizier van Arjan is gericht op Canada. Hopelijk voor hem gaan beide projecten door.

Mocht het geval zijn dat uw verslaggever toch nog iemand vergeten is, dan kunt u naar bovenstaand adres mailen.



Post Scriptum: voor alle UT-studenten, veel succes met de aankomende tentamens!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: