Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Björn aan het zweten

Monday, 18 Nov 2002 door Sven

Niks vermoedend stapte hij vanochtend uit bed. Een lekker rustig dagje moest het worden. Na 5 minuten draaien en woelen, begon hij vanochtend toch wat onrustig te worden. Hij moest verhuizen en wel zo snel mogelijk. Het probleem was dat hij nog geen geschikte dag had kunnen vinden. Deze ochtend kreeg hij het op zijn heupen: vandaag moest de dag worden waarop hij verhuisde.

Als een bliksemschicht stapte hij uit bed, onder de douche door en op weg naar een bedrijf waar hij een busje kon huren. Gelukkig was vandaag nog een bus beschikbaar en kon hij beginnen. Omdat hij stel op sprong had besloten te gaan verhuizen, waren er nauwelijks voorbereidingen getroffen. Er was nog niks ingepakt; er waren überhaupt geen dozen. Een fikse klus voor Björn!

Waar hij geen rekening mee gehouden had, was dat er tentamens zijn op de UT. Hulp vragen zo op het laatste moment was moeilijk. Iedereen heeft tentamens en heet zijn schema al gemaakt. Vandaar dat Björn als een dolle aan het verhuizen was vandaag. Het zweet liep over zijn voorhoofd en ook zijn oksels lieten merken dat Björn hard aan het werken was.

Björns spullen worden opgeslagen bij zijn oude werkgever. Hijzelf zal een tijdje bij zijn vriendin vertoeven en zijn ouders af en toe verblijden met een bezoekje. Björn is vanaf vandaag niet meer te vinden op zijn oude adres. Zijn mobiele telefoonnummer doet het nog wel.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: