Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Vrijdag - Nijmegen

Tuesday, 17 Jul 2001 door Joachim

Dhr. Engel inviteert:

Beste vrienden,

Deze week organiseer ik, vanwege mijn verhuizing naar het Nijmeegse, een klein feestje (city-warming). Hiervoor heb ik reeds een aantal vage bekenden uitgenodigd, ongeveer 450.000, en natuurlijk mogen mijn vrienden van het Moresgenootschap hierbij niet ontbreken.

Het schijnt dat vrijdag de beste dag wordt van het feest, aangezien dan gevierd wordt dat er geen *port meer bedreven hoeft te worden. Van de organisatie van deze zinloos-bewegen, ookwel loop-, activiteit ontken ik trouwens iedere betrokkenheid. Voor de organisatie tijdens het feest heb ik reeds gids en tevens 'party-animal' Sander de B. uit H. bereid gevonden ons allen door het feestgebruis te begeleiden.

Graag wil ik eenieder uitnodiging voor aanstaande vrijdag (20 juli) om 17:30u in mijn nederige stulpje op de Graafseweg 248. Er is plek zat voor iedereen.

Wel is het handig om zelf wat slaapspullen mee te nemen om de coma enigszins te verzachten. Ik heb trouwens 2 slaapplekken op de bank voor de liefhebbers.

Wel wil ik iedereen die van plan is om te komen vragen om voor vrijdag nog even contact met mij op te nemen voor het vergemakkelijken van de ontvangstreceptie.

Lieden, erken uw plicht. Nijmegen staat (nog) bekend als 'rooie'stad, 'keizer'stad en stad met de meeste maagden (v). Hier moet wat aan gedaan worden!

Groeten,

Tot vrijdag,

Frank 'ik kan wel wat hulp gebruiken' Engel


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: