Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Verslaggeving onder druk!

Wednesday, 27 Nov 2002 door Jochem

Gisteravond heeft moreslid Stam staan pronken met een foto van hem samen met onze verslaggever, de heer Van Dijk. Op de foto is duidelijk te zien hoe Stam zijn tong uitsteekt naar de heer Van Dijk. Niet om hem belachelijk te maken, maar om hem te verleiden. Steeds vaker worden verslaggevers van ius.org beinvloed door moresleden. Het uitsteken van de tong is wat dat betreft nog een onschuldige daad. Erger nog zijn de telefoontjes die de heer Van Buul pleegt, om maar niet op ius.org te verschijnen. De heer Van Buul heeft mischien gelijk wat betreft het recht op privacy. Ius.org is een veel gelezen medium en sommige dingen horen thuis in de persoonlijke sfeer en niet op internet. Maar ook andere moresleden en zelfs leden van ASV Taste maken zich schuldig aan beinvloeding. Schenkel reageert in een telefoongeprek met uw verlaggever als volgt: “de beinvloeding wordt te ver doorgevoerd. Moresleden willen alleen hun eigen hachje redden en ze zetten daarmee de verslaggeving onder druk.”
Of de verslaggevers van ius.org de komende dagen objectieve informatie kunnen geven is nog maar de vraag. De beinvloeding door moresleden neemt schrikbarende vormen aan. De Diescantus van aanstaande vrijdag zal daarom een belangrijk testmoment zijn. Schrijnend is dat twee verslaggevers, de heer Van Dijk en ondergetekende, in de senaat zelf zitten en daarmee vooraf al hun objectiviteit verliezen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: