Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Mysterieuze plannen binnen Mores in de maak !

Saturday, 21 Jul 2001 door Danny

Enschede,

Op dit moment worden er binnen Moresgenootschap Ius Sanctus mysterieuze plannen gesmeed. Deze plannen zouden bekend zijn binnen een select groepje Moresleeden, maar willen zich desgevraagd hier niet over uit laten.

Uw verslaggever stuitte per ongeluk op deze geheime informatie en beschikt ook over de namen van Leeden die zich tot dit selecte groepje mogen rekenen. In overleg met de betrokkenen en om het "hoger belang" niet te schaden worden deze namen vooralsnog niet bekend gemaakt. Ook valt er nog weinig te melden omtrent de geheime plannen. Wel is inmiddels duidelijk geworden dat de voorgenomen actie veel stof zal doen opwaaien in den lande en dat de Hooghe Raad, het bestuursorgaan van Moresgenootschap Ius Sanctus, zelf ook niet op de hoogte is van deze mysterieuze praktijken.

Uw verslaggever heeft zich inmiddels bij het clubje aangesloten om er voor zorg te dragen, dat zodra het nieuws bekend kan worden gemaakt, het zo snel mogelijk te vermelden op deze website. Hierbij wordt het motto: "Liever langzame correcte informatie, dan snelle incorrecte informatie" door uw verslaggever als leidraad genomen.

Het selecte groepje Moresleeden wil wel bij voorbaat al duidelijk maken dat de plannen louter positief en legaal zullen zijn. Overigens hebben deze plannen niets te maken met een bezoek van Moresgenootschap Ius Sanctus aan provincie hoofdstad Zwolle in oktober van dit jaar, wanneer Prins Willem-Alexander en zijn Maxima de provincie Overijssel officieel bezoeken. Vooralsnog is het onbekend wanneer de plannen wel gepresenteerd zullen gaan worden.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: