Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Champagne op Asgard

Wednesday, 01 Jan 2003 door Jochem


Met ons gezicht en haren nat van champagne, de tanden rood van wijn en de maag vol van spijzen, betraden wij gisteravond even na twaalven Asgard en vonden wij daar, na betaling van € 16 (zegge: zestien euro), een werkelijk zeer aantrekkelijk en onbeperkt drankassortiment alsmede een goedgemutst publiek dat de alcoholische versnaperingen reeds zichtbaar tot zich had genomen.

Uw verslaggever ging op in het feestgeruis en hem wachtte het zelfde noodlot: ultieme dronkenschap. Daarom volgt hier verder geen uitgebreid verslag, maar slechts een opsomming van de gebeurtenissen die uw verslaggever met moeite uit zijn geheugen kan opvissen.

-Remko S. heeft ‘dingen’ gedaan. Meer informatie op www.bastet.nl.nu
-Koen S. heeft ruzie gemaakt.
-Henrik N. is uit Asgard gezet en heeft bij kroegzicht een opstootje veroorzaakt omdat hij geen bier meer kreeg, daarna heeft hij bij 14a door kunnen borrelen tot plusminus 9.30 uur.
-Martijn W. en Wouter vdB. waren aanwezig om de leeftijd op te krikken en de jonge studenten aan te sporen verkeerde dingen te doen, wat dan ook gebeurde.
-Jesse van E. wilde een Nijmeegse, maar werd overwonnen door de drank en door Mark S. op bed gelegd en met de voeten vastgebonden.
-Alwin S. was ook erg dronken en heeft nu zicht op een koffie afspraak met een blonde vrouw.
-Kroegzicht was zoals wel vaker strak in pak en meende het gebeuren zo formeel mogelijk te benaderen, wat getuige de foto’s op www.asvtaste.nl niet altijd lukte.

Uw verslaggever wenst u een zeer succesvol en gelukkig 2003

Jochem Schut









Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: