Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Menno Sappe aan wal gebonden. Maar toch uit varen!

Tuesday, 21 Jan 2003 door Jochem


Van uw verslaggever Martijn van der Veen

Moresgenootschap Ius Sanctus, onder andere bekend van de Mores Float Show die ieder jaar in Friesland plaatsvindt, heeft een blijde uitnodiging gekregen. Menno Sappe, havenmeester uit Langweer, stapt in het huwlijksbootje! Gelukkige is Marion Dubois, nu nog een relatief onbekende voor het genootschap maar hier komt ongetwijfeld verandering in. De romantische inborst komt naar voren door de datum: Valentijnsdag zal een heugelijke dag worden!

Menno, praktisch ingesteld als altijd, heeft meteen zijn bruiloftsuitnodiging samengevoegd met zijn adreswijziging en de beste wensen, waaronder een wens voor de kerst. Het toont aan dat hij het beste voor heeft met het genootschap, dat al jaren graag in zijn haven komt.

Menno Sappe is in Langweer altijd een graag geziene gastheer. Met name zijn optreden met zijn speciaal vervaardigde bakfiets trekken vele studenten naar Langweer. Een jaar geleden echter trokken zich sombere wolkan samen. Enkele gasten deelde klappen uit waardoor Menno er over dacht te gaan stoppen. Dit haalde zelfs het landelijke nieuws, want Langweer is zonder Menno als zeilen met wind: helemaal niet leuk. Dit voorval is echter achter de rug, de toekomst ziet er zonnig uit.


De uitnodiging valt voor leeden van moresgenootschap Ius Sanctus te lezen op http://home.student.utwente.nl/m.vanderveen/Ius%20Sanctus/ , de bestanden wijzen zichzelf.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: