Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Fraude in het spel?

Friday, 28 Mar 2003 door Vanderveen

Uw favoriete ad hoc spelleider maakt melding van een mogelijk geval van FRAUDE in het 50.000hits spel. Het spel is uitgeschreven door Moresgenootschap Ius Sanctus dat bekend staat om het spelen van spelletjes, met name die waar drank bij betrokken is. Deze gokmogelijkheid is enige dagen geleden uitgeschreven ter viering van de feestelijke doorbraak van de 60.000hits grens, een grens waar de site www.ius.org met recht trots op mag zijn.

De fraude kwam aan het licht toen opeens een score van boven de driehonderd hits werd genoteerd waar een normale dagscore net over de 50hits klimt. Vermoed wordt dat Wouter vdB achter dit VALSE SPEL zit, een persoon die zich onlangs een tikkentellerophoger heeft aangemeten. Dit programma kan het aantal hits kunstmatig ophogen en zo de schijn wekken van een groot aantal bezoekers.

Toch kan de wedstrijdleiding niet uitsluiten dat de fraude met goede bedoelingen is gepleegd. Wouter vdB is al jarenlang met Martijn vdV organisator van de Grote Nationale Schikkings Loterij. Deze absoluut fraudeloze loterij is al jaren een groot success op alle kades in Friesland tijdens de Mores Float Show. Afgelopen jaar viel de Grote Kadeprijs op de kade waar het genootschap lag aangemeerd wat grote vreugde verooryaakte onder de aanwezige leeden. De fraude binnen het 50.000hits spel kan te maken hebben met het uitproberen van nieuwe technieken om de Schikkings Loterij nog eerlijker te maken. Dit zou duiden op grote voorbereidingen voor deze zomer.

Het spel om de 50.000hits blijft spannend! Inschrijven kan nog steeds op vanderveen@ius.org, en diverse fraaie prijzen zijn te winnen!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: