Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


50.000 bereikt! Winnaar bekend!

Friday, 28 Mar 2003 door Vanderveen

50.000 bereikt! Winnaar bekend!

Werd op deze site op 25 maart nog de schatting gemaakt dat het drie tot twintig dagen zou duren voordat de 50.000hits grens doorbroken zou worden, vandaag om 17.30 uur Nederlandse tijd was het dan zo ver! Na de doorbraak van de 60.000hits grens eerder deze week werd voor de tweede maal de 50.000hits grens overschreden, een fraai moment voor de site van het moresgenootschap.

Aan het doorbreken van deze grens is een gokspel verbonden, de persoon die het dichts bij de tijd van doorbraak zit krijgt een kaart met felicitaties uit Riga, ter beschikking gesteld door Martijn vdV, een Iustigoon uit Groningen die door enfant terrible Bjorn K. werd gedoneerd wordt en tot slot een electrisch orgel (2 klavieren met elk 5 octaven, pedalen, oneindig veel toonhoogtes en een aantal guitige melodietjes) die door Rutger L., een van de jongste leeden en wonend op Kroegzicht, wordt gedoneerd.

Bij het gokspel moest de wedstrijdleiding enige malen in beraad aangezien mogelijk sprake was van fraude. De twee tellers die op de site staan begonnen danig uit de pas te lopen wat sterke vermoedens van vals spel deed bovenkomen. Maar eerlijk is eerlijk en 50.000 is 50.000. Er wordt over gegaan tot de prijsuitreiking.

De winnaar van het gokspel is geworden...Rutger L. die had gegokt dat vandaag om 18.00 uur Het Moment zou zijn. Het kaartje met felicitaties uit Riga en het Iustigoontje uit Groningen komen zo spoedig mogelijk zijn kant op. Tevens wordt hij andermaal de trotse bezitter van een electrisch orgel (2 klavieren met elk 5 octaven, pedalen, oneindig veel toonhoogtes en een aantal guitige melodietjes).

Rutger, namens de Ad Gok Spelleiding, van harte!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: