Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


De Magistraat en de vergadering.

Sunday, 04 Apr 2004 door Wouter

Met uiterst serieuze gezichten zit een vijftiental jongmensen rond een tafel. Aandachtig wordt geluisterd naar de persoon die staat en spreekt. Dedempte stem. Instemmend geknik. Woorden worden gewogen en met het woord in de hand de persoon van repliek gediend. Enige uren later is de agenda doorworsteld, men is klaar en tevreden. Steekt een cigaar op een praat wat na.
Deze droom van Remko S., Magistraat van moresgenootschap Ius Sanctus, bleek echter bedrog.

Wie de terpetine meenam weet niemand meer, hoe de groene spuitbus opdook idem, waar Kennedys kale bats glimt in het schelle TL licht stipuleert Van Buul zijn punt, Joozd tot stilte manend die verongelijkt en neuspeuterend wat pindaschillen in de rondte strooit. Van Dijks ademhaling wordt niet gehoord in het tumult. De belangrijke vergadering ontaart in een chaos die de oorspronkelijke Chaos doet verstillen vanuit de strijd hoort men later dat Bastiaan L. en Vincent B. een tijdje als aspirant mee mogen doen waarom is onduidelijk en waat komt die lucht vandaan vandaag de dag dat Kaper zijn onderscheiding tonen mag Danny ook zo'n Duitse orde! Orde! aanwezig, hier, vijf man sterk mon dieu eikels kappen met die schillen maar daar zitten de meeste vitamientjes onder of boven en van oranje o ja die oranje prijs die is opgedeeld, uitgedeeld en opgegeten net als de borrelhapjes begint Peter! Natuurlijk weer over te zeiken scherpe opmerking vent ga afstuderen aanradertjemaar bijwelk puntzijn wegebeleven vraagik meaf tochhahaha bier overde schoen inde schoen de mooistestukken opde website geef dieman een onderscheidingpaparazzi Joachimdoet goedwerk ouderdom blondisdom bierisop schreeuwdelongen komaanevenserieus nu.

De Magistraat verheft zijn stem niet. We komen er wel.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: