Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Empire State Building Oranje. Pakkerij ook?

Thursday, 22 Apr 2004 door Vanderveen

Empire State Building Oranje. Pakkerij ook?

NEW YORK - Het Empire State Building in New York wordt op 30 april oranje verlicht ter gelegenheid van Koninginnedag en ter nagedachtenis aan koningin Juliana. Dat heeft het Nederlandse Consulaat-Generaal in de stad donderdag laten weten. Het verzoek tot deze speciale verlichting is ingediend door een groep Nederlandse emigranten. Het hoogste gebouw van New York is iedere avond bijzonder verlicht. Met de kerstdagen kleurt de toren bijvoorbeeld rood-groen, op Valentijnsdag rood en op Amerikaanse nationale feestdagen rood-wit-blauw.

Zal de Pakkerij zichzelf in navolging hiervan ook kleuren? Na de geboorte van prinses Amalia werd, wegens gebrek aan een vlaggemast, een Pakkerij-brede vlag van papier opgehangen achter de ramen van ASV Taste, de vereniging waar Ius Sanctus bij hoort. Het zag er goed uit. Voor deze Koninginnedag kan dit weer gebeuren, maar waarom wordt de Pakkerij niet met oranje spots oranje gekleurd?

Het Oranje Gremium zal het meenemen in haar beraadslagen. Hoe dan ook, Koninginnedag wordt weer volledig... Oranje Boven!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: