Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Afwasmachine verrijkt MM

Friday, 23 Apr 2004 door Remko

Waar onze intern communicatiemiddel al niet goed voor is. Afgelopen week bood moreslid Ton Z. tot tweemaal toe zijn, zo goed als nieuwe, afwasmachine aan. Voor de open keuken waarin het apparaat bij de heer Z. maakte hij iets te veel lawaai.

Waar men zou verwachten, in een studentencultuur waar luiheid troef is, dat er een enorme run op het apparaat zou ontstaan, viel dat in dit geval mooi tegen. Slecht twee huizen, met bewoners van Mores, gaven aan ge´nteresseerd te zijn. De heer Z. zag hierdoor echter toch de dollartekens al voor ogen. "Zet de marktwerking maar in werking, hoogste bieder mag hem hebben!", aldus Z. De twee vertegenwoordigers van de twee huizen, Arjen v.d. V en Remko S. zagen echter al aankomen, dat de enige die hier beter van zou worden, de heer Z. was.
Dus zoals het twee studenten betaamt, zijn de twee tot overeenstemming gekomen elkaar niet op onnodig hoge kosten te jagen.
Remko S. trok hierdoor aan het langste eind vanwege het simpele feit dat hij net iets eerder aan de bel gehangen heeft.

Remko S., bewoner van studentenhuis Morgen Misschien, waar tevens moreslid Hilco K. zich zetelt, heeft inmiddels toegezegd de heren van studentenhuis Preaclara Rara uit te nodigen voor een maaltijd, zodat er eens samen van de nieuwe machine genoten kan worden.

Het apparaat staat inmiddels in de keuken van Morgen Misschien en heeft inmiddels zijn eerste vaatbeurten succesvol gedraaid, en de bewoners meerdere verevelende uurtjes afwassen bespaard!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: