Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Introductie 2004

Wednesday, 18 Aug 2004 door Peter!

Eindelijk is de tijd weer gekomen om niets aan de studie te doen, maar toch meer op de UT te zijn dan de gehele rest van het jaar. Eindelijk weer tijd om je twee weken achtereen schandalig irritant, leuk, dronken èn verantwoordelijk te gedragen. De introductie is van start gegaan!

Zoals de traditie inmiddels voorschrijft heeft Ius Sanctus ook dit jaar de bezielende leiding op zich genomen over een gezelschap van onbedorven nuldejaars. Vooralsnog is hiervan weinig meer bekend dan dat zij opgepikt zijn bij de faculteit (en studie) Informatica. Inmiddels zijn wel de eerste beeldmaterialen van de groep beschikbaar welke met enig geluk bij dit bericht zichtbaar zijn. Wat u niet ziet op de foto’s is dat één van de kinders in het gelukkige(?) bezit is van een gele mountainbike en dat Michiel zich reeds schuldig heeft gemaakt aan het gebruik van sms-taal.

De komende dagen zal de schone lei van de nuldejaars eens goed vol gekalkt worden door de moresmannen met allerhande nuttige tips en handreikingen die de eerste schreden in het studentenleven zullen vergemakkelijken. Daarbij zullen de bekende valkuilen zoals nuchterheid, regels, tentamens en studievoortgang in het algemeen niet geschuwd worden.

Petten af, dassen om: er gaat vanaf nu stevig ‘gestudeerd’ worden!

Groeten,

Peter!

Doegroep Ius Sanctus Doegroep Ius Sanctus


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: