Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Peter! and the quest for the 400 hits

Monday, 01 Nov 2004 door Rutger

(van uw ongebonden verslaggever)

Onze Ad Hoc afstudeerder Peter! den B. heeft wederom een manier gevonden om zich niet bezig te hoeven houden met het prestatiemeetsysteem bij een logistieke dienstverlener. Het maken van een powerpointpresentatie, het laten stomen van zijn pak en het poetsen van de Van Bommels danwel de koperen tapkraan ten spijt, het is tijd voor belangrijkere zaken: het verbreken van het bezoekersrecord op ius.org!

Sinds vannochtend is Den B. dan ook al bezig met het zoeken naar allerhande manieren om dit record te gaan verbreken. Zo zijn alle reguliere Taste-gelieerde websites inmiddels beklad met de spreuk 'ius.org' en werkt Den B. ondertussen aan een ware strategie om nog voor 5 november zijn doel te bereiken.

Gesterkt door deze strategie (die uit strategische overwegingen niet uit de doeken gedaan kan worden) heeft Den B. er alle vertrouwen in dat zijn laatste operatie als student in de strijd voor de Mores gaat slagen. Uw verslaggever heeft Den B. inmiddels wat foefjes geleerd die hierbij zouden kunnen helpen.

De voltallige redactie van Bah'Vo! wenst Den B. uitzonderlijk veel succes toe!

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: