Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Mister Taste wederom Moreslid?

Thursday, 11 Nov 2004 door Rutger

Vanavond zal er op Societeit Antigoon wederom een Mister Taste verkiezing gehouden worden. Vanavond 21:00 uur zullen de dames weer van de heeren gescheiden worden en fungeert het biljart in de Bovensocieteit als buhne voor hij die pronkt met zijn charmante voorkomen om zodoende de aanwezige dames te overtuigen. De benedensocieteit zal omgetoverd worden tot een ware pornobioscoop alwaar de heeren met een bier in de hand een erectie proberen te vermijden.

Helaas vallen de aanmeldingen voor het spektakel momenteel nog wat tegen. Sterker nog, er heeft zich nog maar 1 kandidaat aangemeld! Bastiaan L., jongst Subjectlid van het Genootschap, pakt deze activiteit als laatste stuiptrekking alvorens af te studeren met beide handen aan. Sinds maandagochtend is de (route naar de) Campus van de Universiteit Twente ondergeplakt met pamfletten met de leus 'Vote Lascaris #1 Mr. Taste'. Ook de Tastedames zijn inmiddels via een direct-mail en liefkozende verleidingen door L. benaderd om op hem te stemmen.

Wanneer L. als enige kandidaat naar voren geschoven wordt, is de kans groot dat L. ook daadwerkelijk de titel Mr. Taste 2004/2005 mag gaan voeren. L. neemt het stokje dan over van Koen van O., die zichzelf vorig jaar Mister Taste mocht noemen.

L., succes!



(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: