Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Lichting 18/19/20

Wednesday, 17 Nov 2004 door Robbert

Lichting negentien heeft gisteren haar traditionele jaarlijkse lichtingsfuif gevierd! Deze lichting staat ook wel bekend als lichting achttien na de oprichters, lichting negentien na de oprichters met meetellen van Frans van V. en lichting twintig met het meetellen van Frans van V. Als locatie is er dit jaar voor Enschede gekozen, wat als plezierige bijkomstigheid had dat we een kijkje konden nemen bij de daar net residerende heer Den Braber. De heer Den Braber heeft het daar bijzonder goed getroffen, en zijn ruime woonkamer leende zich er ook ideaal voor om naar de kroeg te gaan. Na wat verhandelde bonen was het tijd om het nachtleven van Enschede in te duiken.
We zijn begonnen aan het hoekje van de bar, alwaar Gerrit K. al snel de aanwezige vrouwen onder de aanwezige mannen verdeeld heeft. Omdat zijn hebzucht ons op een gegeven moment niet meer beviel zijn we door gegaan naar de Decadent paal, het Territhorium, halverwege de bar,... en het moge duidelijk zijn dat de tijd verdween, gezamenlijk met de Jenever en onze staat van helderheid.
Onze avond eindigde in het studentikoze SociŽteit Antigoon waar bij ons tweeŽn ergens het licht uitging dat vervolgens weer aan ging de volgende ochtend in de verschillende woningen.
Gerrit en Robbert zijn zeker van plan deze traditie te blijven voort zetten. Wilt u de volgende gastheer zijn voor deze fantastische lichting, laat het hen dan weten. Bij deze willen we het Kraamcentrum en Kroegzicht nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en de slaapplaatsen, het was: FANTASTISCH!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: