Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Chileense blondines in de UB?

Wednesday, 19 Jan 2005 door Erik

Enschede,

Ook vandaag mag u weer getuige zijn van de belevenissen van de Moresleeden in de UB. Het begon vanochtend al heel vroeg voor Erik van D. die de eerste van zijn vijf! tentamens ging proberen. Al om 08.30, niet-studentikoze tijden overigens, stond hij al te tanken en om 08.50 was de Waaier 2 de plek waar de eerste successen van deze tentamenperiode behaald dienden te worden. Na drie uur ploeteren op vrij lastige beleidsvraagstukken arriveerde Erik van D. weer in de UB. Het tentamen ging vrij goed, op naar de volgende!

Tegelijk met Erik van D. kwam een ander Moreslid de UB ingelopen, Oscar de W. Ondanks de moeilijke omstandigheden in Mobstar was Oscar de W. toch naar de UB gekomen. Mobstar? Dat is een heel verslavend spel waar je van 's ochtends vroeg tot diep in de nacht mee bezig kan zijn, een maffiaspel. Een aantal maanden geleden een echte hit op online-gaming gebied maar tegenwoordig verworden tot een spel dat alleen maar tot frustraties kan leiden. Ondanks alles begint Oscar de W. vanmiddag met vol vertrouwen aan de studie, want morgen wacht een zeer belangrijk tentamen voor hem. Uw verslaggever wenst hem dan ook veel succes en hoopt dat er iemand een keer verstandig wordt en de password van Mobstar zal veranderen. Oscar, kom op!

Zoals de afgelopen week wel meer gebeurde was Sven S. ook al vroeg aanwezig in de UB, de studievoortgang loopt gestaag de juiste richting uit, dus weer een dagje hier studeren en dan zal het vrijdag ook wel goedkomen. Sven S. vertrouwde uw verslaggever wel toe dat er gisteren meer dan 6 uur met de X-Box is doorgebracht en het spel Halo. Vanavond zal wederom een poging ondernomen worden door Sven S. om ander Moreslid Vincent B. te verslaan. Uw verslaggever wenst beide heeren dan ook veel succes toe!

Op het momjent van schrijven onderhoudt uw verslaggever rechtstreeks contact met Chili, alwaar Moreslid Remko S. een poging doet om stage te lopen, waar het over gaat? Uw verslaggever is wederom om de hoogte: onderzoek naar welke bacterien in welke conditie het meest waardevol zijn en de meeste positieve invloed hebben op het biomining. Voor verdere vragen kunt u zich altijd wenden tot Remko S. Het zal u niet ontgaan zijn, Remko S. heeft tijdens zijn verblijf in Chili al duidelijk laten zien dat de Chileense dames wel heel erg gewillig zijn. Niet eens alle charmes dienden in de strijd geworpen te worden om de Chileense schonen om de vinger te winden. Chapeau Remko! Remko S. bevestigde net aan uw verslaggever dat er in Chili ook blondines aanwezig waren, wat de keuze weer wat moeilijker maakt voor Remko S. Met deze lastige keuzes wenst uw verslaggever hem veel succes. Van 2 tot 21 februari zal Remko S. vakantie vieren in Chili, tot die tijd dient er hard gewerkt te worden om met een klinkend resultaat over een paar maanden op de societeit te verschijnen. Verdere escapades van Remko S. zullen te lezen zijn op deze site.

In een flits kwam Koen van O. ook nog voorbij, hij had echter belangrijke afspraken met diverse vriendjes. Een nader onderzoek zal wellicht binnenkort plaatsvinden.

Dit was het wel voor vandaag, uw verslaggever wil u erop attenderen de komende smaakmaker te lezen, alwaar hij samen met Moreslid Vincent B. en Taste lid H. Wispels een gedegen artikel heeft geschreven.

Tot morgen!

Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: