Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


M.I.S. @ EHGG

Monday, 31 Jan 2005 door Rutger

Afgelopen vrijdag heeft een delegatie van Moresgenootschap Ius Sanctus een bezoek gebracht aan Vliegveld Eelde. Het vliegveld was het toneel van een Logofeest, een feest waarbij een nieuwe lichting corporale vliegeniers van de KLM Flight Academy hun lichtingslogo presenteert. Joozd W., Moreslid en Praeses van het Flightcorps was deze avond gastheer.

Uw verslaggever was zeer verheugd toen hij vrijdagmiddag rond 16:00 uur van Gerrit K. begreep dat de nieuwe gadgets van de Hooghe Raad al klaar waren. Zo konden de aanwezige Hooghe Raadsleden met hun kersverse gadgets fonkelen op het logofeest. Rond zessen namen beide Moresleeden de trein richting Groningen. Jesse van E., Mark S. en Vincent B. lieten zich 2 uren nadien met de auto richting Eelde rijden.

Uw verslaggever en de heer K. lieten zich een kostelijke maaltijd in restaurant 'Papa Joe' in Groningen heerlijk smaken; een barre tocht met de bus naar Eelde stond immers voor de boeg. Bij aankomst stond een uitgedoste Joozd W. ons in een leren korte broek met bretels en vliegeniersstrepen op de schouders op te wachten. De slaapplaatsen werden gewezen, de Genever van de kast geplukt en de toch naar de Societeit ving aan.

Bij binnenkomst rond elven stond een delegatie Moresleeden en Asgardianen reeds vrolijk aan het bier. Uw verslaggever schafte enkele bierbonnen aan en raakte al snel in gesprek met lieden van het Groningse Vindicat...

(morgen meer op www.ius.org!)


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: