Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


De Hippe Zomer

Friday, 18 Feb 2005 door Rutger

De heren en dames van de Algemene Studenten Vereniging Taste en in het bijzonder de Heeren en Dames van Moresgenootschap Ius Sanctus worden deze zomer geconfronteerd met riante hoeveelheden hippe aangelegenheden. Moreslid Koen van O. trekt deze zomer alle registers open in zijn strijd om de relatief terughoudende Moresleeden te overtuigen dat hip helemaal hip is.

Zijn strijd begon al enkele maanden geleden met het aanvaarden van een functie in de ZeilCommissie 2005, een commissie die zorgdraagt voor de organisatie van het Zeilevenement 'De Natte Droom' van Ius Sanctus deze zomer. Snode plannen om allerhande hippe kledingstukken te regelen werden door hem aan deze commissie gepresenteerd en diverse Moresleeden zijn nu al zeer nieuwsgierig wat hèt hippe kledingstuk van de Natte Droom 2005 zal gaan worden.

Maar op een been kan men niet lopen moest de heer Van O. terecht gedacht hebben. Flux aanvaarde hij ook nog een functie in de Introductie Commissie 2005 van A.S.V. Taste. Hij zal daar een relatief oude lul in de bijt zijn, maar zijn Hippe ideeen zullen ook in deze commissie alom de loftrompet blazen! Helaas was de heer Van Oosterhout niet bereikbaar voor een telefonisch reactie.

Kortom: de hipheid komt naar je toe deze zomer, u hoeft er niets voor te doen!

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: