Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


HOT NEWS - Waarom 14A het belangrijkste Taste-huis is

Wednesday, 20 Feb 2008 door Rutger

ENSCHEDE - In de komende Smaakmaker staat een geweldig verhaal over het wel en wee van het Moresgenootschap. Bah'Vo heeft per uitzondering hand weten te leggen op een deel van dit verhaal. Onderstaande is ad hoc ter redactie gekomen en is derhalve wars van enige opmaak, excuses daarvoor.




In het SB Schiere is GEAF uitgelegd als Geweldig, Assertief En Financieel. Voorts is door dit SB het arrest `Kleiner dan 4 personen = bij 2 /3 aanwezigheid ook een jaarclubplank´ aangenomen. Viri Veritas liep überhaupt rond, de klinkers lagen nog in de Elferinksweg, Buul was eerstejaars, Nijkamp zat in het SB, Santos was nog blank en Grolsch had stalen fusten en blowen was gewoon. John was nog een echte baby, Ian bestelde duizenden tissues als anticipatie op het dito aantal tentamens dat hij ging halen, Jatoba-hout zette in slechts in 1 richting uit, IUS SANCTUS was nog leuk, PR filosofisch, FUBAR niet aanwezig en Thoridor immer lomp. Klinkert was en Stam ook. Burgerzicht constitutioneerde maar kwam nimmer, komen deed men in deze tijd louter middels ejaculatie in het barpersoneel in Langweer, tenzij men de naam Hoogveld draagt. Henk-Jaap was ten dezer tijde kolenschepper in een fregat dat richting Southhampton voer, onderwijl stof smijtend in de toch al fragiele ogen van Balint V. V. was kort daarvoor lid geworden van het Moresgenootschap Ius Sanctus, een genootschap dat middels waarden en normen een zich veel betere rol toebedacht wist dan de rest van de Algemene. Daarin vond hij een gelijke in DeRijk ™. In die jaren werd er ook menigmaal een constitutieborrel gehouden, veelal tegelijkertijd met borstverkleiningen van W. die weer een vriendin van Bakker was. Och, wat een tijd. Gelukkig lurkte de lurker nog, lurkende zoals het een lurker betaamt. Van der Veen was een begrip in die dagen, Van der Veen, Van der Veen, tegenwoordig wonend in Utrecht. Ook Van der Veer, Marloes welteverstaan. Goed te verstaan, in Mores-context, was ook altijd de man die zijn T-shirts streek en derhalve een onkreukbaar CV aan een zeke Blote Cunten Groep wist te overhandigen, los van medewerkers die hem wisten te introduceren op basis van een zekere voorliefde voor lettertypes. Penissen waren regelmatig onderwerp van gesprek in die dagen; Schut, Welle en Sr. droegen dit dan ook menigmaal ter tafel. Vanuit willekeurige paradigma’s werd aanschouwd en immer met een ingetogen karakter. In dit kader deed Van Os het dan ook uitstekend. Dit schijvende is de MoresAap doende, zwierend van banaan tot liaan. In de hoek van de kleine kroeg was Nijkamp Joen aan het entertainen:

#@!%%@$@4223insert:content:italic:hash\\\\\\\\\\\\\\\\\\\




Tot zover het achterhaalde document. Bah'Vo! zal haar best doen de rest te achterhalen.

(c) Bah'Vo!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: