Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


De Natte Droom

Thursday, 19 Jul 2012 door Kaper

Er heeft weer een Natte Droom plaatsgevonden. De kade van Langweer is wederom bezocht door het Moresgenootschap en de fusten zijn weer leeg.

Een week lang afzien in de hel die Friesland heet. Gelukkig was er meer dan voldoende bier om het goed te maken en waren de Friesche dames dit jaar meer dan gewillig om de Leeden zo nu en dan een pleziertje te gunnen.

Ook de lokale kroegen waren blij dat ze iets terug zagen van hun belastinggeld in de vorm van het gedronken bier. De schuimparty in Grou was zowaar leuk en De Ludiek in Sneek was zo aardig om hun openingstijden voor ons te verlengen en Celine Dion te draaien. De Tapperij in Langweer was als gebruikelijk uitermate gastvriendelijk en alle overige horeca werkten ook goed mee.

De Trouwe Hulp was ook dit jaar weer het Skūtsje dat ons dit jaar van kroeg naar kroeg voer en Reitse was als vanouds Reitse. Het voORDEk! werd goed bemand wat het varen en drankgebruik bevorderde.

Het Subject faalde als vanouds en Het Hof stond niet stil zaken te voeren of voor flinke hoeveelheden te schikken. De bundel is volledig van voor naar achter van links naar rechts afgewerkt waarbij weer eens een poging is ondernomen om Millionen onder de knie te krijgen.

Al met al, het was een fantastische Natte Droom. Tot volgend jaar!


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: