Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Zijn de Enschedese vrouwen echt zoveel lelijker?

Wednesday, 04 Dec 2013 door Kaper

Sinds het studentenhitje “ Een Zesje” is uitgebracht voelen de Enschedese vrouwen zich ondergewaardeerd ten opzichte van de vrouwen uit andere studentensteden. Volgens het nummer is Enschede een “drakenstad” ofwel een stad met veel lelijke vrouwen. Om daadwerkelijk een objectief oordeel te geven zocht de Mores Research Squad het voor u uit.

Op het wereldwijdeweb zijn veel fora waar gediscussieerd wordt, over welke stad de mooiste vrouwen van Nederland heeft. Na uren van speurwerk is de stad Enschede geen enkele keer naar voren gekomen. Het is bekend dat de Mores Research Squad erg bedreven is in het vinden gegevens op het web (red: Daisy’s adres bijvoorbeeld is zonder enig aankooppunt gevonden), en het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat dit onjuist is. Omdat op internet het tegendeel niet bewezen is, ging de Mores Research Squad de straat op om aan volstrekt willekeurige mannen hun mening te vragen. We vroegen het aan Gerrit: “Alle meisjes zijn vies en stinken naar vis, in Enschede nog erger. Ik zou veel liever een man doen.” Omdat we dit antwoord niet hadden verwacht, vroegen we het nog enkele mannen. Karel: “Ik heb vroeger erg veel draken verslagen, gelukkig zijn er wel een paar prinsesjes in Enschede, ik heb er nu een gevonden.” Tom: “Al die vrouwen hier dijen uit, ze noemen het ook wel jaarringen, mijn motto is daarom ook: hoe jonger, hoe beter.” Wouter: “omdat ik zelf zo dik ben lukte me het nooit om mooie vrouwen te versieren, ik ben daarom ook snel tevreden.” Sebastiaan vindt dat iedereen niet moet zeuren: “het lijkt nu misschien nog niet zo, maar over anderhalf jaar ben ik een geboren speler. Ik noem mijzelf niet voor niets nu al Dr. Player. Die zesjes zet ik dan aan de kant, alleen de tienen zijn goed genoeg voor mij.”

Het is dus blijkbaar niet zo dat alle vrouwen in Enschede een zes zijn, het is alleen niet gemakkelijk om ze te vinden en ze vervolgens aan de haak te slaan. Het advies van de Mores Research Squad is dan ook om af en toe een kijkje te nemen in een andere stad. Volgens het gerenommeerde dagblad AD is Utrecht de beste stad voor mooie vrouwen. Zij krijgen daar gemiddeld een 7.1 van hun landgenoten. Voor de mannen uit Enschede dus het advies om daar een keer rond te kijken. Voor de vrouwen? Daar kunnen we maar een advies aan geven: doe als-jullie-blieft je best om er goed uit te zien en er goed uit te blijven zien.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: