Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Doorbraken tijdens succesvolle Jaarvergadering

Monday, 17 Sep 2001 door Danny

Vaals / Moresnet,

De jaarvergadering van Ius Sanctus is succesvol verlopen. Op vrijdag vond een reunie plaats. Zaterdag werd gevuld met een culturele activiteit in Moresnet (www.moresnet.nl) en Vaals. De jaarvergadering en het diner waren op vakantiepark Hoogh Vaals georganiseerd en duurde van 1700 tot 0000 uur. Daarna werden tijdens de borrel diverse onderscheidingen aan Moresleeden uitgereikt.

De eerste jaarvergadering van Moresgenootschap Ius Sanctus heeft voor verschillende positieve uitkomsten gezorgd. Zo wordt er vanwege de sterke groei van het genootschap een financieel plan gemaakt. De resultaten worden op de eerste AV gepresenteerd. Verder gaat het genootschap de banden met de Oranjevereniging sterk aanhalen en worden twee overgebleven opties voor het komende zeilen nader onderzocht. De eerste jaarvergadering vond plaats in Vaals. Volgend jaar vindt de jaarvergadering weer plaats namelijk in het derde weekend van september. De commissie voor dit gebeuren is inmiddels al geinstaleerd.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: