Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Internetpeiling: Ius Sanctus gaafste club Taste !

Saturday, 22 Sep 2001 door Danny

Enschede,

Moresgenootschap Ius Sanctus is met 56% van de stemmen op dit moment het gaafste gezelschap van Taste. Dit vinden de bezoekers van www.bastet.nl.nu.

Op de site van het damesdispuut kunnen bezoekers hun mening over de verschillende clubjes van Taste achterlaten. Op het moment dat uw verslaggever naar de tussenstand keek bleek het genootschap de populairste te zijn. Op de tweede plaats staat Panta-Rhei met 28% van de stemmen, Thoridor staat op de derde plaats met 16% en Fubar heeft tot op heden helemaal geen stemmen mogen ontvangen. Het spreekt voor zich dat 56% voor Ius Sanctus nu nog wat aan de lage kant is, dus ga naar de site van Bastet en stem !

Bastet doet zelf niet mee aan de verkiezing, ook is de grootste concurrent van het damesdispuut, Mnemosyne uitgesloten van deelname. Het is vooralsnog onbekend hoe lang bezoekers hun stem nog kunnen uitbrengen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: