Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


www.svenschenkel.nl dumpt www.kolbeek.nl

Monday, 24 Sep 2001 door Danny

Enschede,

Na maandenlang onafgebroken naar elkaar te hebben verwezen is dit weekend een eind gekomen aan de vriendschappelijke relatie tussen de websites www.svenschenkel.nl en de site www.kolbeek.nl. Zoals het er nu naar uitziet heeft de maker van de site www.svenschenkel.nl het contact verbroken.

Beide Moresleeden startte hun promotionele actie voor hun websites tijdens de BBQ in de Meern in mei van dit jaar, die ze zelf organiseerde. (Zie ook het nieuwsarchief Ius Sanctus). Ook waren zij in het begin regelmatig samen te zien in Antigoon met hun speciale website jasjes. Daarna werd het betrekkelijk rustig in de kroeg en op hun sites. Op de sites was slechts de mededeling "Helaas, ik ben op vakantie" te zien. Hieraan was toegevoegd dat meer informatie bij de manager van de andere site was op te vragen. Hetgeen leidde tot een vicieuze cirkel.

Tot grote verbazing van uw verslaggever heeft de maker van de site www.svenschenkel.nl een andere manager aangetrokken genaamd Maarten. Het hoe en waarom is vooralsnog onduidelijk.Ook is niet duidelijk wie Maarten nu precies is en wat de boodschap op de site te betekenen heeft. Op de site www.svenschenkel.nl staat nu te lezen “Maarten, kijk eens wat leuk” en “voor vragen, neem contact op met mijn manager Maarten.” Het is vooralsnog onduidelijk wat de reactie van de maker van de site www.kolbeek.nl zal zijn. Uw verslaggever zal de ontwikkelingen nauw blijven volgen.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: