Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage Oudledenvereniging La Belle Epoque Algemene StudentenVereniging Taste Ius Sanctus Homepage
De Homepage van Ius Sanctus
Koning der Nederlanden Willem-Alexander
Leeden van Ius Sanctus, links naar hun homepages en e-mail adressen
Activiteiten van Ius Sanctus: Zeilen, Cantus...
Ook zo benieuwd wie er in de keldercommissie zit? Hier een overzicht van alle commissies
Een archief van alle nieuws items die op deze website hebben gestaan
Het Mores Masterplan in werking, zie hier de succesvolle resultaten
Laat hier een bericht achter en lees de berichten van anderen

Ius Sanctus Nieuws Archief


Gave club verkiezing leidt tot storing ! MIS populairst !

Tuesday, 25 Sep 2001 door Danny

Enschede,

Het stemmen op het gaafste gezelschap van Taste op www.bastet.nl.nu heeft tot een ernstige storing geleid. De site van het damesdispuut is sinds gisteravond uit de lucht. Vlak voor het "down" gaan van de site heeft uw verslaggever geconstateerd dat Moresgenootschap Ius Sanctus van 56% van de stemmen tot 83% van de stemmen is gestegen. Hiermee is Moresgenootschap Ius Sanctus absoluut het gaafste gezelschap van Taste. Opvallend is dat de andere gezelschappen van Taste nauwelijks meer mee tellen.

Wel is Thoridor van de derde op de tweede plaats terecht gekomen en Panta Rhei van de tweede op de derde. Fubar heeft minder dan 2% van de stemmen.

Op de site van het damesdispuut kunnen bezoekers hun mening over de verschillende clubjes van Taste achterlaten. Bastet doet zelf niet mee aan de verkiezing, ook is de grootste concurrent van het damesdispuut, Mnemosyne uitgesloten van deelname.

Of de storing de oorzaak is van de oproep die gisteren op deze site werd gedaan om een bezoek te brengen is vooralsnog onduidelijk. Het is vooralsnog onbekend hoe lang de site uit de lucht blijft.


Zoek in het Ius Sanctus Nieuws Archief: